Sport

Sutjeska spremna za Slaviju

28.10.2022 | 17:43 Sutjeska spremna za Slaviju

Foto: Nikola Kulaga Fudbaleri Sutjeske u subotu dočekuju Slaviju iz Istočnog Sarajeva, u okviru 15. kola Prve lige RS. Jednak broj bodova i odlične igre oba tima tokom cijele sezone ovaj meč određuju kao derbi kola.

Sutjeska spremno dočekuje goste i ocjenjuju da će ovaj komšijski derbi biti postastica za ljubitelje fudbala. Kapiten Nikola Mojović ističe da je Slavija dobra ekipa, ali vjeruje u pobjedu svog tima.

„Slavija je ekipa koja ima odličnog trenera, Bojana Regoju, koji je jedan mlad sastav dobro ukomponovao i dosta su dobri ove sezone. Što se njih tiče, sigurno je da igraju najbolji fudbal u zadnjih 7-8 godina. Stvoreni su svi preduslovi za jedan pravi derbi“, kaže Mojović. On naglašava da je pred meč sa Slavijom upitan nastup Igora Ateljevića, dok svi ostali igrači ravnopravno konkurišu za startnu postavu.

„Dobro smo radili tokom ove sedmice i spremno dočekujemo derbi. Koristim priliku da pozovem sve ljubitelje fudbala i navijače da dođu u subotu na Gradski stadion i da zajedno proslavimo pobjedu“, poručuje kapiten Sutjeske.

Utakmica Sutjeska – Slavija igra se u subotu na Gradskom stadionu od 16.30.

Izvor: Radio Foča

Podijelite vijest: