Sport

Studenti medicine sve bolji fudbaleri

23.12.2022 | 14:17 Studenti medicine sve bolji fudbaleri

U Klubu malog fudbala „Medicinski fakultet Foča“ zadovoljni su učinkom u jesenjoj polusezoni Druge lige Srpske- grupa Jug, koju su završili na četvrtom mjestu sa deset bodova, i najavljuju da će u nastavak sezone ući sa još većim ambicijama.

U njihovoj drugoj takmičarskoj sezoni, otkako su osnovani, vidljiv je napredak i u igri i u rezultatima.

Na sedam utakmica ove jeseni, ekipa sastavljena od studenata medicine i fudbalera iz Foče zabilježila je tri pobjede i tri poraza uz jedan neriješen ishod, a odlično im ide i u Kupu Srpske u kojem su se plasirali među osam najboljih.

Studenti ističu da uspijevaju da usklade obaveze na fakultetu i u ligi, te da se one odlično nadopunjuju jer je fizička aktivnost najbolji odmor za moždane vijuge.


Igrač i trener Miloš Kulić kaže da je ovaj sastav po prikazanoj igri zaslužio mnogo više od četvrtog mjesta, te da je plasman u četvrtinu finala Kupa Republike Srpske, u kojem će za koji dan saznati ime narednog protivnika, veliki uspjeh.

„Najvažnije za nas je da se ekipa počela uigravati i da je imala maskimalan učinak na svom terenu. Još uvijek ima grešaka koje ćemo analizirati i pokušati da ispravimo da bismo spremno ušli u drugi dio sezone sa naravno većim ambicijama, jer naša ekipa to zaslužuje, a to su plasman u vrhu tabele i završnica Kupa“, rekao je Kulić.


Prema njegovim riječima, ekipa ostaje ista sa nekoliko pojačanja.

„Želimo posebno da se zahvalimo velikom broju ljudi koji dolaze da nas podrže iz utakmice u utakmicu i naravno da ih pozovemo i u drugoj polusezoni da budu naš šesti igrač i uživaju u odličnim predstavama naše ekipe“, dodao je Kulić.

Studenti će odmarati do 20. januara kada kreće druga polusezona.

Izvor: Radio Foča

Podijelite vijest: