Vijesti

„Nova banka“ uručila paketiće djeci na fočanskoj pedijatriji

30.12.2022 | 14:36 „Nova banka“ uručila paketiće djeci na fočanskoj pedijatriji

Predstavnici fočanske filijale Nove banke a.d. Banja Luka danas su novogodišnjim paketićima uveselili djecu koja se liječe na Pedijatrijskom odjeljenju Univerzitetske bolnice u Foči.

Uz paketiće, poželjeli su im brzo ozdravljenje i da što prije odu svojim kućama, porodicama i drugarima.

Deda Mraz je mališanima koji su smješteni na Pedijatrijskom odjeljenju podijelio paketiće, fotografisali su se s njim i recitovali pjesmice. Novogodišnje želje uputili su mnogima, a najvažnije su one da ozdrave i da sljedeću Novu godinu dočekaju na ljepšem mjestu. Mićo iz Foče je obećao Deda Mrazu da će biti dobar i poslušan. „Ja sam Mićo i drago mi je što mi je Deda Mraz donio poklon. Rekao mi je da budem dobar, da slušam i da brzo ozdravim“, kaže vidno obradovan fočanski mališan.

Direktor Nove banke a.d. Banja Luka, filijala Foča, Ognjen Berezovski kaže da su donijeli više poklona nego što je djece na odjeljenju, uz nadu da će naredne godine zateći Pedijatriju bez pacijenata.

„Razbijamo predrasude o nama bankarima, kao hladnim osobama. Mi imamo jedan stav u banci, da uspjeh možemo mjeriti samo po broju uzvraćenih osmijeha. Vama hvala na medijskoj podršci, uz želju da nastavimo prijateljski odnos, najmanje su bitni promocija i reklama. Citiraću Malog Princa, da se samo srcem dobro vidi. Želim da svim građanima Foče čestitam nastupajuće praznike. Vrijeme je posta i darivanja, budimo širokogrudi, kao što mi Fočaci to i znamo“, kaže Berezovski.

Osoblje Pedijatrijskog odjeljenja zahvalilo se prijateljima iz Nove banke koji su i ove godine pokazali da nisu zaboravili one najmlađe koji će smjenu godina dočekati na liječenju.

Izvor: Radio Foča

Podijelite vijest: