Vijesti

Udruženje “Miljevina” pokrenulo izgradnju ulične rasvjete

22.03.2023 | 11:35 Udruženje “Miljevina” pokrenulo izgradnju ulične rasvjete

Udruženje građana „Miljevina“ pokrenulo je akciju izgradnje javne rasvjete u jednoj od centralnih ulica u tom naselju, koja će, prema predračunu, koštati 9.133 KM.

Ovo Udruženje dobilo je odobrenje od opštine Foča za izgradnju javne rasvjete, nakon što joj je prethodno uputilo molbu uz predočeno idejno rješenje postavljanja šest stubova rasvjete sa predračunom radova.

Iz Udruženja građana “Miljevina” navode da su za početak poslali molbu za finansijsku podršku na adrese četiri male hidroelektrane koje su izgrađene na podruju ove mjesne zajednice.

To su Krupica BK 1, Oteša male elektrane, Govza B-G-1-Elektros, MHE Jeleč-Petrol-Hidroenergija, a uputili su molbu i Hidroelektranama „Bistrica“, koje su u izgradnji.

Pozivaju i ostala preduzeća, ustanove i građane da im pomognu, koliko su u mogućnosti, uplatama sredstava na žiro račun Udruženja: 562 – 006 – 816 – 36224 – 39.

Iz Udruženja podsjećaju da je ovo, nakon osvjetljenja školskih sportskih terena, izgradnje tribina i pješačkih staza, njihov treći projekat unapređenja uslova života u Miljevini.

Izvor: Radio Foča

Podijelite vijest: