Sport

„Foča open“ od petka do nedjelje

26.04.2023 | 13:45 „Foča open“ od petka do nedjelje

Na teniskim terenima u Foči, u petak 28. aprila, počeće turnir „Foča open“ koji će okupiti ljubitelje bijelog sporta širom Srpske. Organizator turnira je Teniski klub „Foča“.

Prema riječima člana Teniskog kluba Foča, Nikole Lažetića, aprilski „Foča open“ spada u red rekreativnih teniskih turnira koji se održavaju širom regiona.

-Turnir se održava od petka do nedjelje, a velika je zainteresovanost za učešće. Učestvovaće rekerativci iz Trebinja, Bileće, Nevesinja, Gacka, Doboja, Istočnog Sarajeva i Kaknja. Očekuje nas, prije svega, kvalitetno druženje i zato pozivamo sve građane Foče da dođu na turnir i uživaju u mečevima rekreativaca-rekao je Lažetić za Radio Foču.

Lažetić je dodao da su teniski tereni u Foči uređeni i spremni za takmičenje.

-Prije mejsec i po dana smo krenuli sa uređenjem i pripremom terena, trenutno su u odličnom stanju. Sve je na najvećem mogućem nivou, spremili smo se maksimalno-rekao je Lažetić.

Organizaciju turnira podržala je Elektroprivreda Srpske i lokalni donatori. Otvaranje je zakazano za petak u 13.00 časova, a zatvaranje je u nedjelju 30. aprila.

Izvor: Radio Foča

Podijelite vijest: