Sport

Izabrano novo rukovodstvo FK „Sutjeska“

25.01.2024 | 10:17 Izabrano novo rukovodstvo FK „Sutjeska“

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK „Sutjeska“ za predsjednika kluba je izabran Zoran Ćosović, dugogodišnji član uprave. Nakon ostavke Darka Vojvodića, bivšeg predsjednika, „Sutjeska“ je pola godine bila bez rukovodstva.

Za predsjednika Skupštine kluba izabran je Žarko Todović, a imenovani su i članovi upravnog i nadzornog odbora te ostalih skupštinskih tijela.

Novoj upravi „plavo-bijelih“, pored planova za nastavak sezone, predstoje i infrastrukturni poslovi na uređenju terena i tribina, te izgradnji i adaptiranju terena u Donjem Polju.

Predsjednik FK „Sutjeska“, Zoran Ćosović je rekao da je prioritet takmičenje i održavanje statusa stabilnog prvoligaša.

„Prvenstveno ćemo se bazirati na pripreme pred nastavak sezone. Moramo pripremiti i glavni i pomoćni stadion, te urediti tribine i prostorije u klubani. Dovođenje novih igrača je, takođe, posao koji predstoji, što ne zavisi od mene, već od stručnog štaba, ali sam siguran da će doći kvalitetna pojačanja“, rekao je novoizabrani predsjednik „Sutjeske“. Ćosović kaže da će se u novi teren u Donjem Polju uložiti značajna finansijska sredstva i da će to biti reprezentativan sportski objekat.  

„Taj stadion će biti na raspolaganju fudbalskom klubu i omladini Foče“, dodao je on.

U „Sutjesci“ vjeruju da će novo rukovodstvo doprinijeti stabilnosti kluba i dovesti potrebna pojačanja za nastavak takmičenja u Prvoj ligi RS.

Novinar: Vladimir Pantović
Izvor: Radio Foča

Podijelite vijest: