Vijesti

Jubilarni OK fest otvara muzička atrakcija iz SAD, a zatvaraju engleski pankeri

17.05.2024 | 12:31 Jubilarni OK fest otvara muzička atrakcija iz SAD, a zatvaraju engleski pankeri

Organizatori jubilarnog 10. Nektar OK festa na Tjentištu objavili su danas raspored izvođača po festivalskim danima i binama.

Festival će se održati od 19. do 21. jula, ali će i dan prije zvaničnog početka, u četvrtak, 18. jula, za prve i najvjernije kampere u OK kampu pored rijeke Sutjeske biti priređen koncert na kojem će nastupiti  DŽa ili Bu, Bojana Vunturišević, Savršeni marginalci.

Glavne zvijezde prvog festivalskog dana, u petak, 19. jula, biće članovi jednog od najpopularnijih američkih, ali i svjetskih bendova, Tiveri korporejšon /Thievery Corporation/, koji prvi put nastupaju u BiH, ističu organizatori. Uz njih će na glavnoj bini, na stadionu Nacionalnog parka „Sutjeska“, prvog dana publiku zabavljati Neno Belan, Zoster i Sanšajn.

Na bini u OK kampu tog dana nastupaju Bjesovi, Hu si, Pero Deformero.

Drugog dana, u subotu, 21. jula, na glavnoj bini nastupiće Parni valjak, Letu štuke, Niplpipl i Svemirko, a na bini u OK kampu bluz bend iz afričke pustinje Tamikrest, Ateist rep i Ajzbern.

Završnog dana desetog Nektar OK festa, u nedjelju, 21. jula, na glavnoj bini sviraće engleski pank bend Toj dols, u prevodu Lutkice, te Ritam nereda, Buč Kesidi i Vojko V, dok će u OK kampu nastupiti Mortal kombat, Grše i M.O.R.T.

Sva tri festivalska dana, bogat di-džej program očekuje i ljubitelje elektronske muzike na ljetnoj bini kod bazena.

Organizatori poručuju da i ove godine garantuju vrhunsku zabavu na jednoj od najljepših festivalskih lokacija- u Dolini heroja, nadomak prašume Perućica, a podno planinskih masiva Maglića, Volujaka i Zelengore.

Novinar: Igor Janković
Izvor: Radio Foča

Podijelite vijest: