Vijesti

Milan Vukadinović kandidat za još jedan načelnički mandat

11.06.2024 | 13:53 Milan Vukadinović kandidat za još jedan načelnički mandat

Aktuelni načelnik opštine Foča Milan Vukadinović kandidat je SNSD-a na predstojećim lokalnim izborima, jednoglasno je odlučio Opštinski odbor. Poručeno je da u ovo izazovno i teško vrijeme treba nastaviti započete projekte, pokrenuti i podržati sve ideje koje su na dobrobit svih građana i napretka ove lokalne zajednice.

Vukadinović, koji je predsjednik fočanskog odbora SNSD-a, istakao je da će biti nastavljeno tamo gdje se stalo, te da će svi započeti projekti biti završeni.

-Nastavljamo gdje smo stali snažno i jako za našu Foču sa svim ljudima koji žele da ovaj prostor bude mnogo snažniji želim da sa našom Vladom i državom sa našom maticom Srbijom i svim našim prijateljima-rekao je Vukadinović.

Konvenciji, koja je održana u fočanskom Gradskom pozorištu, prisustvovao je i generalni sekretar SNSD-a Srđan Amidžić. Poručio je da Foča ima podršku republičkih i državnih vlasti u realizaciji važnih infrastrukturnih projekata.

-Meni je zadovoljstvo da mogu sa ovom ekipom da razgovaram o projektima, a jedan je nastavak projekta izgradnje studentskog doma i niz drugih projekata koji će se raditi. Važno je da Foča ide naprijed-kazao je Amidžić.

Na Konvenciji je predstavljena odbornička lista sa 30 kandidata za lokalne izbore u oktobru. Nosilac liste Nenad Lalović, koji je narodni poslanik, hirurg i univerzitetski profesor, rekao je da se na listi nalaze imena 30 ostvarenih ljudi različitih profila, od kojih su više od 15 nova imena u političkom životu opštine.

-Nastavićemo i završićemo započete projekte, a veza između lokalne i republičke vlasti je neupitna i imamo ogromnu podršku naših republičkih institucija-rekao je Lalović.

Vukadinovićevu kandidaturu podržali su koalicioni partneri DEMOS, SP, SPS, DNS, US i NPS.

Novinar: Radmila Prvulović
Izvor: Radio Foča

Podijelite vijest: